Higiénikus csövek

Ebbe a termékcsaládba a < 0,8 - 1,6 μ átlagos érdességű (Ra) belső felületmegmunkálással rendelkező csövek széles választéka tartozik. A higiénikus választékban kínált csövek megfelelnek az ISO 2037 szabványnak.

sanitary tubes left side 640x360

Egyszerűen beszerezhető, telepíthető és tisztítható

Az Alfa Laval a maximális higiéniát biztosító csövek széles választékát kínálja az olyan berendezések és folyamatok csatlakoztatására, ahol a tiszta környezet elengedhetetlen. Minden termék megfelel a szoros tűrésekre, a különböző felületmegmunkálásokra, és az egységes falvastagságra vonatkozó kulcsfontosságú kritériumoknak. Annak érdekében, hogy a csövek megfeleljenek az ügyfelek magas színvonalra és versenyképes árra vonatkozó igényeinek, valamint a nagyobb rugalmasság, illetve a gyors és hatékony szállítás érdekében az Alfa Laval lépcsőzetes ellátási láncot biztosít.

Minőségbiztosítás

Az Alfa Laval higiénikus csövek minden gyártási szakaszban szigorú minőségellenőrzési eljáráson esnek át az Alfa Laval üzemekben. Minden termék megfelel a vonatkozó minőség- és környezetirányítási rendszerek követelményeit meghatározó ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak.

A beszerzés, a gyártás és a forgalmazás során az Alfa Laval szigorú minőségellenőrzési eljárásokat alkalmaz. Az Alfa Laval minden termék csomagolásán feltünteti a vonalkódot, a termékinformációt és a gyártás dátumát. A termék minőségének hitelesítéseként az Alfa Laval márkajel minden esetben a termék külső felületére van gravírozva.

Széles választék

Az Alfa Laval a problémamentes áramlás biztosítása érdekében a sima felületű, hézagmentes kivitelben készült, kiváló korrózióállósággal és biztonságos, önbeálló csatlakozásokkal rendelkező higiénikus csövek széles választékát kínálja. A kínálatba tartoznak többek között a csőtoldatok, a bilincsek, a karimák, a könyökidomok, a T-idomok, a szűkítők és a különböző csövek.

Annak érdekében, hogy a szerelvények pontosan megfeleljenek az adott folyamathoz, az Alfa Laval kínálatában a kiváló minőségű, egységes, hegeszthető szerelvények széles választéka is megtalálható minden csőkombinációhoz. A tűréseknek való megfelelést az Alfa Laval termékek precíz szögei, és az egységes cső-, könyökidom- és T-idom csatlakozások biztosítják.

A szerelvények <0,8-1,6 μm átlagos érdességű (Ra) matt, nyers, fényes és polírozott belső felülettel állnak rendelkezésre.

 

Termék előnyök

  • Egyszerűen beszerezhető, telepíthető és tisztítható
  • Minőségbiztosítás
  • Széles választék

3.1 bizonylatok Alfa Laval csövekhez és csatlakozókhoz

3.1 bizonylatok az EN10204 szabványnak megfelelően, Alfa Laval csövekhez és csatlakozókhoz. 

3.1-es bizonylatok letöltése

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Hogyan működik

Könyökidomok

A technológiai folyadékok csöveken keresztül történő szállítása során gyakran van szükség az áramlási irány megváltoztatására. A problémamentes működés legfontosabb kritériumai közé tartoznak a szilárdság és a tartósság.

A maximális szerkezeti integritás és a problémamentes áramlás érdekében az Alfa Laval gyártási folyamataira a szokatlanul szoros tűrések, az egyenletes falvastagság, a szögbeli pontosság és az egységes könyök-, T-idom-, és csőcsatlakozások jellemzők. A felületek széles választéka áll rendelkezésre, beleértve a matt, a nyers, a fényes és a polírozott felületeket is.

Csőkötések, bilincsek és karimák

Az Alfa Laval karimák és bilincsek könnyű és gyors karbantartást tesznek lehetővé. A karimák és a szárnyas anyával ellátott bilincsek különösen alkalmasak az olyan folyamatokhoz, amelyeknél a tömítések terhelése rendkívül magas, ahol fontos, hogy a tömítéseket könnyen lehessen ellenőrizni és cserélni, és ahol hatékony tisztításra van szükség.

Az egyes folyamatokhoz leginkább megfelelő tömítéstípus biztosítására az Alfa Laval számos lehetőséget kínál. Ezek közé tartoznak a nitril-kaucsuk (NBR), a fluorkaucsuk (FBR) és az etilén-propilén (EPDM) tömítések.

Az SMS, ISO, BS, IDF, DS, DIN és ASME szabványoknak való megfelelőség biztosítására különböző csőkötések állnak rendelkezésre.

Szűkítők

A szűkítők a különböző méretű vagy alakú csövek vagy csővezetékek csatlakoztatására szolgálnak. Az ezeken a kulcsfontosságú pontokon fellépő feszültségek miatt a folyadékszivárgás elsősorban a szűkítéseknél jön létre. Az Alfa Laval szűkítők hengeres hegeszthető csonkokkal és egyenletes falvastagsággal rendelkeznek minden csőkombinációhoz, ezáltal megfelelő átmérőt és falvastagságot biztosítanak minden folyadékáramhoz.

T-idomok

Az áramlástechnikai alkalmazások esetében gyakran van szükség a különböző irányú folyadékáramok T-idomokkal történő egyesítésére.

Az Alfa Laval egyenletes falvastagsággal és szoros tűréshatárokkal rendelkező T-idomokat gyárt számos különböző felületmegmunkálással, amelyek nagyfokú szilárdságot, hosszú élettartamot, valamint problémamentes hegesztést és összeszerelést biztosítanak. Minden Alfa Laval T-idom AISI 304 vagy AISI 316L rozsdamentes acélból készül, 1-4 colos átmérővel, és DN10-től DN150-ig áll rendelkezésre.

Számos különbözően megmunkált felület

Az Alfa Laval szerelvények számos különböző felületmegmunkálással állnak rendelkezésre. A hatékony, mégis gazdaságos tisztításhoz elengedhetetlen egyenletes belső felület létrehozása érdekében a mechanikus polírozást egyre csökkenő szemcseméretű - a durvától a finom szemcséig - csiszolóanyagok sorozatával végezzük.

Csövek

Az Alfa Laval higiénikus csövek minden berendezésben biztosítják a lehető legmagasabb szintű higiéniát. A speciális gyártási folyamatnak köszönhetően a csövek maximális higiéniai integritást biztosítanak az ultra-tiszta folyamatokban. A beszerelés megkönnyítése érdekében mindegyik termékcsalád tervezésénél és gyártásánál nagy hangsúlyt helyezünk a méretpontosságra és a szerkezeti integritásra. Az Alfa Laval csövek emellett kiváló korrózióállóságot és kimagasló élettartamot biztosítanak.