Alfa Laval - Fejlesztések

Fejlesztések

Amikor Ön készen áll arra, hogy szintet lépjen, ott leszünk, hogy segítsünk. Szakembereink segítséget nyújtanak Önnek a berendezés aktuális igényekhez történő áttervezésében, illetve korszerűsítésében annak érdekében, hogy a legújabb technológiai fejlesztések beépíthetőek legyenek.

Improvements icon warmgrey
.

Berendezés korszerűsítés

A korszerűsítés lehetővé teszi, hogy lépést tartson a változó folyamatkövetelményekkel, például a nagyobb kapacitás, az alacsonyabb energiafogyasztás és a magas termékminőség terén.

Számos korszerűsítési megoldással állunk rendelkezésére, amelyek biztosítják, hogy az Alfa Laval berendezései a jelenlegi és a jövőbeli követelményeknek való megfelelés érdekében magukban foglalják a legújabb műszaki fejlesztéseket. Ahogy az üzemeltetési feltételek idővel változnak, új kihívások merülnek fel, amelyek szükségessé teszik a jelenlegi berendezések felülvizsgálatát. A korszerűsítési szolgáltatások közé tartozik többek között a vezérlőegységek korszerűsítése, amellyel továbbfejleszthető a berendezés automatizálása.

A korszerűsítési szolgáltatások például az alábbi berendezések esetében vehetők igénybe.

Hőcserélő felújítás

Az aktuális technológiai követelményeknek való megfelelés és a minimális energiafogyasztás érdekében az Alfa Laval magasan képzett szervizmérnökei közreműködésével három korszerűsítési szolgáltatást kínál a lemezes hőcserélők teljesítményoptimalizálására - ezek magukban foglalják az anyagkorszerűsítést, az áttervezést és az optimalizálást, függetlenül a berendezés korától.

Szeparátor felújítás

A folyamatok általános teljesítményének növelése érdekében az Alfa Laval szerviz szakértője egy audit keretében felméri a szeparátorok állapotát és hatékonyságát, és javaslatokat tesz azokra a tevékenységekre, amelyekkel fokozható a termelékenység, növelhető a kapacitás és energiamegtakarítás érhető el.

Dekanter felújítás

Az Alfa Laval korszerűsítési szolgáltatása minden dekanterhez elérhető, függetlenül a folyamat típusától. A korszerűsítéssel csökkenhetők a költségek és a környezeti hatások. A korszerűsítés elvégezhető a backdrive hajtáson, a szállítószalagon és a „power plate” esetében is.


.

Berendezés áttervezés

Az Alfa Laval szakemberei segítséget nyújtanak a berendezés áttervezéséhez azokban az esetekben, amikor Ön módosítja a folyamatot, változnak a technológiai követelmények, vagy meg szeretné változtatni a kapacitást. A Tervezési szolgáltatások tartalmazzák az átfogó javaslatot az ütemtervvel együtt, a kapcsolódó költségeket, valamint a berendezés várható teljesítményét.

 


.

Berendezés cseréje

Amennyiben szükséges a berendezés cseréje, az Alfa Laval szakemberei segíthetnek Önnek. A csere szolgáltatás biztosítja, hogy a gyártósorok továbbra is zavartalanul működhessenek. Az Alfa Laval szakemberei kicserélik az Ön berendezését egy azonos típusú berendezésre, vagy segítséget nyújtanak az Ön egyedi igényeinek megfelelő berendezés kiválasztásához.

A berendezés és a folyamat felülvizsgálata gyakran elősegíti az olyan megoldások beazonosítását, amelyekkel növelhető a(z):

  • Energiamegtakarítás
  • Üzemanyag-megtakarítás
  • Termékminőség
  • Tisztítási hatékonyság
  • Csökkenthető a beszerzési és üzemeltetési összköltség
  • Meghosszabbítható a berendezés élettartama

A csere szolgáltatás hőcserélőkhöz és szeparátorokhoz érhető el.


Segítségre van szüksége, vagy bármilyen kérdése van szervizhez kapcsolódóan?

Helyi szervizszakértői csapatunk a rendelkezésére áll, amennyiben segítségre van szüksége, vagy bármilyen kérdése merült fel a berendezés üzemeltetésével és karbantartásával kapcsolatban.

Service staff 640x360

Nézze meg szerviz- és karbantartási videóinkat

Videóinkkal elméleti hátteret és gyakorlati tippeket adunk a berendezéseink szervizeléséhez. A videógyűjtemény lejátszási listájának megnyitásához kattintson az alábbi hivatkozásra.

CE service video list image