Értékesítési partner program

Fejlesszük közösen vállalkozásainkat

Minden egyes értékesítési partnerünk fontos számunkra. Üzletvezetési stílusunk alapvető részét képezik, és segítenek abban, hogy globális jelenlétet érjünk el a piacon. Ezért célunk az, hogy minden értékesítési partnerünk növekedését elősegítsük.

Ha feljogosított, tanúsított vagy mester szintű Alfa Laval értékesítési partnerré válik, megkapja  a megfelelő eszköztárat és támogatást, ahhoz, hogy új és meglévő ügyfeleiből fejlessze vállalkozását.

Kölcsönös növekedés

Értékesítési partner programunk célja stabil, hosszútávon profitábilis partnerségek kialakítása. Ez konkrét üzleti eredmények megvalósítása révén történik.

Feljogosított

A "feljogosított partner" szint új eszközökhöz ad hozzáférést, amelyek segítségével hatékonyabban működtetheti vállalkozását,  és új készségek megszerzését biztosítja munkatársai számára, korlátozott idő- és erőforrásigény mellett.

Tanúsított

Amennyiben úgy dönt, hogy a tanúsított partneri státuszt választja, ezzel közelebb hozza egymáshoz vállalkozásainkat, hogy új lehetőségeket teremtsen a kölcsönös növekedésre. Amikor tanúsított partnerré válik, üzleti tervet dolgozunk ki, részletezve a jövőbeni növekedésre vonatkozó célokat és a fejlesztési tevékenységeket.

Mester

A mester szintű partnerré válás magas szintű kölcsönös elköteleződést jelent. Olyan lehetőségeket teremt, amelyeket csak egy globális piacvezető tud biztosítani Szakértőink mester szintű partnereinkkel szoros együttműködésben tevékenykednek, az Ön piaci pozíciójának erősítése érdekében. Ez testreszabott, részletekbe menő képzést is magában foglal, amely támogatja az Ön értékesítési tevékenységét azáltal, hogy nagyfokú tájékozottságot biztosít munkatársainak az Alfa Laval termékeire és szolgáltatásaira vonatkozólag.

Fedezze fel új üzleti lehetőségeit

Ha kapcsolatban szeretne lépni értékesítési vezetőinkkel, hogy többet tudjon meg az Alfa Laval értékesítési partner programról, kattintson a Kapcsolat menüpontra.

Növelje vállalkozását

Minden egyes értékesítési partnerünk fontos számunkra. Üzletvezetési stílusunk alapvető részét képezik, és segítenek abban, hogy globális jelenlétet érjünk el a piacon. Ezért célunk az, hogy minden értékesítési partnerünk növekedését elősegítsük.

Többet szeretnék tudn

Alfa Laval Anytime - our eBusiness

Alfa Laval Anytime is Alfa Laval's eBusiness with information and tools for our channel partners.

Channel partners connected to the online tool maintain control over their customers' orders all along the delivery chain. Order information can be checked in real time, while new orders reach the factory in seconds.

Alfa Laval Anytime allows article number-based products and configured items to be ordered during the same purchase session on the web, and also includes an easily operated configuration tool.

For channel partners not yet connected, please contact your local Alfa Laval representative.

Alfa Laval Anytime