2023-07-18 Hírek

Váljon intelligens vízgazdálkodású vállalattá

Készüljön fel a lehetőségek megragadására: A fenntartható élelmiszer- és gyógyszeripar az optimalizált folyamatokkal kezdődik. Azzal, hogy minden egyes folyamatlépést a lehető legmegbízhatóbbá és leghatékonyabbá teszünk. Azzal, hogy kevesebből többet érünk el. Azzal, hogy nem pazarolunk vizet, energiát vagy terméket. Azzal, hogy a valódi fenntarthatóságot a tevékenység alapvető elemeiben valósítjuk meg. Azzal, hogy az energia-, víz- és költségmegtakarítást együttesen engedjük megvalósulni.

 

Az Alfa Laval OptimizeTM fokozza meglévő folyamatait, és akár 90%-os megtakarítást tesz lehetővé a víz, az energia és a vegyszerek terén, kis és kockázatmentes beruházásokkal.

Ne álljon meg az alapoknál – optimalizáljon!

A víz alapvető fontosságú az élelmiszeriparban és italgyártásban. Ugyanakkor a vízfelhasználás az energiahatékonyság fenntarthatóságának egyik legfontosabb paraméterévé válik. Miért? Mert a hatékony vízgazdálkodás a működési engedély mellett versenyelőnyt is biztosít.

A víz- és energiamegtakarítás mindenhol számít. A víz beszerzésétől, szivattyúzásától és fűtésétől kezdve a technológiai víz keringetéséig és kezeléséig. A vízgazdálkodás proaktív és szisztematikus megközelítése lehetővé teszi a vízfelhasználás nyomon követését, a kritikus hot-spot-ok megtalálását és a valódi változást eredményező fejlesztéseket.

Itt az idő a cselekvésre

A hatékony vízgazdálkodásra mindenhol szükség van. Az olyan komponensek, mint a szivattyúk és szelepek hatékonysága óriási fejlődésen ment keresztül, miközben új automatizálási lehetőségek jelentek meg. Az elavult komponensek újgenerációs technológiával történő kiváltása nagy lehetőségeket rejt magában a vízhatékonyság javítására.

Ezért vezette be az Alfa Laval az OptimizeTM-et. Az Optimize olyan megvalósítható, tényeken alapuló lehetőségeket és áttekintést nyújt, amelyek támogatják a fenntarthatósági célok elérését és a teljes üzemeltetési költség csökkentését. Az OptimizeTM ajánlásokat ad a jövőbiztos korszerűsítésekre, amelyek segítenek a víz- és költségmegtakarításban, miközben javítják az üzem víz- és energiamérlegét.

Vágjunk bele!

Címkék

Továbbiak
optimize-preview-image640x360

        

Kapcsolódó tartalom: