2023-04-25 Hírek

Sörkoncentrátum, a sör új generációja

Nagyszerű ízű csapolt sör sörsűrítményből? És igen! A sörsűrítmény a sörök új generációja, és mindenben olyan jó, mint a frissen csapolt sör - ezt mutatják az ízpróbák a sűrítményből készült rehidratált sörről.

 

Válasszon állandó helyre - például bárok pincéjébe - telepíthető Revos adagolórendszerek, vagy a kávézókba és ideiglenes vagy zsúfolt helyszínekre, például koncertekre vagy sporteseményekre szánt Revos mobil csapoló rendszerek közül. Mindkettő integrált monitoring rendszerrel rendelkezik, amely minden egyes csapolás során biztosítja a minőségét (hőmérséklet, szénsavtartalom, térfogatszázalékos alkohol tartalom és áramlási sebesség tekintetnében is).

Sörfőzdei kóstolótesztek

A szakértők a Revos által gyártott sörsűrítményből rehidratált európai lágert részletes érzékszervi értékelésnek vetették alá, amelynek szempontjai között az íz, az aroma és a szájíz szerepelt. A vizsgálati eredmények azt mutatták, hogy az eredeti sör és a rehidratált sör ízvilága megegyezik.

Akár hatszor hatékonyabb a hagyományos ömlesztett szállításnál

A hordók és más ömlesztett tárolótartályok szállítása a bárokba, kávézókba és éttermekbe fosszilis tüzelőanyag-igényes. Az ömlesztett szállítás költségeinek és szénlábnyomának minimalizálása logikus módja annak, hogy csökkentsük a sörgyártók és a sörkedvelők környezetre gyakorolt hatását.

A sűrítmény szállítása akár hatszor hatékonyabb, mint a hagyományos sörök és italok szállítása. A Revos csapolt sör adagoló használata az Alfa Laval Revos koncentrációs rendszerrel segít a sörgyártóknak, valamint a bároknak, kávézóknak és éttermeknek a szállítási költségek csökkentésében. Emellett növeli a fenntarthatósági mutatóikat, miközben csökkenti a csomagolással, tárolással, szállítással és hűtéssel kapcsolatos költségeket és kibocsátásokat.

Miért érdemes a Revos adagoló csapot használni?

Alkoholos és alkoholmentes sörsűrítmények kiszolgálása közvetlenül a csapból a Revos adagoló rendszerrel:

  • Hordónként több mint 20 € megtakarítás érhető el a hordószállításhoz kapcsolódóan.
  • Csökkenti a sörfőzdék, az italgyárak és az árusító létesítmények CO2-lábnyomát, miközben hozzájárul a fenntarthatósági célok eléréséhez.
  • Biztosítsa a minőségét az Alfa Laval Revos adagoló monitoring rendszer segítségével.

A csapolt italok minőségbiztosítása

A Revos csapolás monitoring rendszer biztosítja minden egyes csapolás minőségét. A Revos pincei és mobil adagoló rendszerek használatakor a felügyeleti rendszer áttekintést nyújt a csapolt alkoholos és alkoholmentes italokról. Egy vezeték nélküli hálózat összeköti a Revos adagoló csapokat a monitoring rendszerrel, és továbbítja a minőségbiztosítási információkat a bár és a márka tulajdonosainak.

Revos blog post.png

Alfa Laval Revos portfólió

A Revos sörcsap rendszer az Alfa Laval Revos sör- és italsűrítő kínálatának része, amely magában foglalja a Revos sörsűrítő rendszert és a Revos sörsűrítő rendszert alkoholmentesítéssel és dearomatizálással.

 

Címkék

Továbbiak

Kapcsolódó tartalom: