2023-11-03 Hírek

Csatlakozzon az Alfa Laval 5. Net zero online rendezvényéhez és ismerje meg, hogyan segítheti elő az energiaátállást!

November 15-én ismét bemutatjuk azokat az új fejlesztéseket és témaköröket, amelyekkel támogatni tudjuk ügyfeleinket a net zero céljaik elérésében.

Az Alfa Laval Net zero rendezvényén a fenntarthatósághoz kapcsolódó legfontosabb témaköröket járjuk körbe, így szó lesz az energiahatékonyságról, a tiszta energiáról, a körkörös gazdaságról és a vízről – ezzel lefedve számos iparágat és alkalmazást az energiapiacon.

2023 során kiemelten foglalkoztunk a fenntartható megoldásokkal az Alfa Lavalnál. Az idei évben ez az utolsó webináriumunk, amely során még nagyon sok mindent meg szeretnénk osztani. Örömmel jelentem be, hogy több új szakértőnk is fog beszélni azokról az újdonságokról, amelyekkel elősegíthetjük az átállást" - mondta Thomas Møller, az Alfa Laval energetikai üzletágának ügyvezető alelnöke.

A tiszta technológiák képezik az Alfa Laval energia üzletágának egyik fő pillérét, amelynek másik kulcsfontosságú eleme a fenntartható partnerség.

Az Alfa Lavalnál folyamatosan megújulva keresünk olyan innovatív technológiákat, amelyek növelik a nyereséget, csökkentik a költségeket és javítják a fenntarthatóságot. Online rendezvényünkön ezeket ismerheti meg.

Ha szeretne részt venni a fenntartható jövő kiépítésében, ne hagyja ki az Alfa Laval Net zero rendezvényét, amely online, angol nyelven lesz elérhető 2023. november 15-én, 14h-tól.

Bővebb információ és regisztráció itt

 

 

Címkék

Továbbiak
web - 640x360 Launch event Linkedin No5 1200x628-1

Kapcsolódó tartalom: