2023-09-12 Hírek

Látogasson el az Alfa Laval Alkalmazási és Innovációs Központjába itt és most

Szeretné megtalálni a feladatra optimális berendezést, mielőtt beruházna? Kézzelfogható megtakarításokat szeretne feltérképezni, mielőtt a korszerűsítésről döntene? Az Alfa Laval Alkalmazási és Innovációs Központban mindezt megteheti. Az Ön gyártási beállításainak megfelelő környezetben valós próbákat végzünk, hogy bemutassuk a lehetőségeket és dokumentáljuk a lehetséges megtakarításokat. Optimalizáljuk például a keverést és a diszperziót, a tartály- és szeleptisztítást, az áramlástechnikai és hőcsere folyamatokat - amit csak szeretne.

Csatlakozzon hozzánk és ismerje meg az Alkalmazási és Innovációs Központot egy virtuális sétán keresztül Mikkel Nordkvist, az Alfa Laval termékmenedzsmentért felelős vezetőjével.

Az Alfa Laval Alkalmazási és Innovációs Központ nyitva áll minden olyan vállalkozás előtt, amely a higiénikus folyamatok optimalizálására, a nyersanyagok hatékony kihasználására, a tisztítás optimalizálására, a víz- és energiamegtakarítás dokumentálására és a teljes üzemeltetési költség csökkentésére törekszik.

Application and Innovation Centre_Kolding_Customer test centre_640x340x2.png

"A központ kialakítása rendkívül rugalmas, ügyfeleink igényei szerint bármilyen módon elvégezhetjük a kísérleteket. A központban ott lehetnek személyesen, de távolról is csatlakozhatnak élőben, vagy részt vehetnek csak egy megbeszélésen, ahol ismertetjük az eredményeket és következtetéseket. Iparági szakértőink mindenről gondoskodnak a kísérlet beállításától az ajánlásokat tartalmazó végső jelentésig" - mondja Mikkel Nordkvist.

Számos különböző próbalehetőség

A papíron megadott specifikációk életre kelnek a központban. A folyamat beállítása bármikor módosítható a legjobb teljesítmény eléréséig. A megtakarításokat számszerűsítjük és dokumentáljuk.

A központ számos próbalehetőséget kínál a tartály- és szeleptisztításon belül, teljes CIP-beállítással, különböző folyadékok és porok keverésével és diszperziójával, valamint áramlástechnikai és hőcsere technológiákkal.

„A teszt eredmények segíthetnek alátámasztani mind az új telepítések, mind a meglévő folyamatsorok optimalizálásának üzleti lehetőségeit. A központban végzett próbák során dokumentálni tudjuk például a víz- és energiamegtakarítást, a megnövekedett hozamokat, a kevesebb hulladékot és a jobb higiéniát. Ezek mind alacsonyabb teljes tulajdonlási költséget és a fenntarthatósági célok elérésében jobb teljesítményt biztosítanak” – mondja Mikkel Nordkvist.

Szeretne bővebb információt kapni? Nézze meg webináriumunkat, amelyen keresztül virtuális sétát tehet a központban.

On-demand webinárium

Link 

Címkék

Továbbiak

Kapcsolódó tartalom: