2022-08-02 Hírek

Csatlakozzon az Alfa Laval új Net-zero rendezvényéhez - új termékekkel és részletekkel jelentkezünk!

A hihetetlenül sikeres 2022. februári első nekifutás után az Alfa Laval új rendezvényt szervez arról, hogy miként segíthetjük elő a fenntartható megoldásokat az energiapiacon. Az Alfa Laval Net-zero rendezvényének középpontjában az áll, hogy hogyan próbáljuk megoldani napjaink néhány legégetőbb problémáját. Ez sok mindent felölel, a digitalizációval járó izgalmas lehetőségektől kezdve egészen addig, hogy milyen módokon tudjuk elérni kollektív dekarbonizációs céljainkat.


“A világ minden tájáról meghívjuk ügyfeleinket, hogy csatlakozzanak hozzánk, miközben megvitatjuk a 'Fenntartható megoldásokat elősegítő innovációkat'.  Előadóink mélyreható ismereteiket fogják megosztani saját szakterületükről, és megmutatják, hogyan lehet életre kelteni az energiahatékonyság, a tiszta energia és a körforgás iránti elkötelezettségünket,
” - mondta Thomas Møller, az Alfa Laval energia üzletágának ügyvezető alelnöke.  

Ez a három terület az Alfa Laval fenntarthatósághoz kapcsolódó sarokköve, ezek határozzák meg, hogy miként tudjuk támogatni ügyfeleinket a Net-zero érték elérésében - folytatja Møller. Ez indítja be a fantáziánkat és vezérli fejlesztéseinket. Ugyanakkor meg kell értenünk, hogy a Net-zero elősegítése csak partnerségekkel lehet sikeres, ahol egymást kiegészítő kompetenciák és képességek találkoznak, hogy új távlatokat nyissanak."

Az Alfa Laval a legmodernebb ismeretek alapján dolgozik olyan új technológiák létrehozásán, amelyek növelik a nyereséget, csökkentik a költségeket és javítják a fenntarthatóságot. Rendezvényünk ezek közül a kulcsfontosságú termékek és technológiák közül foglal össze néhányat, amelyek az iparágak legújabb kihívásaira és lehetőségeire adhatnak választ. Az adatközpontok hűtésében például a hő-újrahasznosító és a folyadékhűtési megoldások alkalmazása a jelenlegi trend, az Alfa Laval pedig élen jár olyan új termékek fejlesztésében, amelyek energiahatékonyabbá teszik az adatközpontok működését. Egy másik példa az Alfa Laval elkötelezettsége az összekapcsolhatóság mellett, fontos hangsúlyt fektetve a hőszkennelésre és a mesterséges intelligenciára (AI).  

A beszélgetésben részt vevő szakértőink emellett megosztják a legújabb Alfa Laval-ajánlatokat a szeparációs technológiák, a szűrőrendszerek, a hibrid léghűtés és a hosszú távú energiatárolás terén. Ezekhez kapcsolódóan számos olyan izgalmas új terméket mutatunk be, mint például az Alfa Laval Moatti 180 termékcsalád, a Packinox+, a HYAC és még sok minden más.

Ha szeretne részt venni egy szebb jövő építésében, mindenképpen vegyen részt az Alfa Laval Net-zero rendezvényén. Az online eseményre, amelyhez ingyenesen lehet csatlakozni, 2022. szeptember 15-én, közép-európai idő szerint 14.00 órakor kerül sor.

 

Regisztráljon még ma!

 

Címkék

Továbbiak
Innovations that accelerates sustainable solutions 640x360

Tudjon meg többet!

Bővebben az Alfa Laval Net-zero rendezvényéről. 

> A teljes program itt tekinthető meg

7.14 intro image.jpg

A fenntartható megoldások elősegítése

Ügyfeleinkkel és partnereinkkel együttműködve igyekszünk elősegíteni a hatékonyabb és tisztább energiamegoldásokra való átállást és a körkörös gazdaság megvalósítását.
Elmélyült iparági ismereteink lehetővé teszik számunkra, hogy optimalizáljuk ügyfeleink folyamatait, leküzdjük a legnehezebb kihívásokat, és továbbra is nap mint nap jobbá tegyük a világot.

Lépjen a változás útjára itt

Kapcsolódó tartalom: