Új termékek. Új felismerések. Üdvözöljük az Alfa Laval Net-Zero rendezvényén. | Alfa Laval

2022-02-01 Hírek

Új termékek. Új felismerések. Üdvözöljük az Alfa Laval Net-Zero rendezvényén.

Az Alfa Laval elkötelezett az energiapiaci fenntartható megoldások elősegítése mellett. Közelgő eseményünk középpontjában napjaink legégetőbb és legellentmondásosabb problémái és azok lehetséges megoldásai állnak, például a globális gazdaság szén-dioxid-mentesítésének szükségessége úgy, hogy közben több energiát kell termelnünk a növekvő kereslet kielégítésére. Számos olyan új terméket is bemutatunk, amelyek drasztikusan javíthatják az energiahatékonyságot és a fenntarthatóságot.

Az Alfa Laval hőcserélő- és szeparátor technológiái tökéletesen megfelelnek a mai kihívásoknak.
A világon kevés vállalat képes azonnali és fenntartható megoldásokat kínálni a növekvő energiaigények kielégítésére, miközben drasztikusan csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást is.

Az idei évben megrendezésre kerülő eseményünkön betekintést engedünk innovációinkba. Világszerte meghívjuk ügyfeleinket, hogy együtt fedezzék fel velünk a fenntartható megoldásokat elősegítő újítások lehetőségeit. Izgalmas előadók sora fog beszélni - mondta Thomas Möller, az Alfa Laval energia üzletágának ügyvezető alelnöke. "Mindegyik előadó elmélyülten beszél majd a saját szakterületéről, és megmutatja, hogyan lehet az energiahatékonyság, a tiszta energia és a körforgásos gazdaság iránti elkötelezettségünket a mindennapi munkánk során életre kelteni."

Rendezvényünkön összefoglaljuk a legújabb kihívásokat és azt, hogy hogyan tudunk ezekkel szembenézni. A globális fűtéshez és hűtéshez kapcsolódó ágazatokban jelenleg a természetes hűtőközegekre való áttérés a fő trend - az Alfa Laval pedig élen jár olyan hőcserélők gyártójaként, amelyek teljesítik az új elvárásokat. Az Alfa Laval kiemelt figyelmet fordít az anyagok és erőforrások hatékony felhasználására a folyamatokban, ami talán a legokosabb módja a nyereség növelésének, a költségek csökkentésének és a fenntarthatóság javításának. Ez a hármas olyan előnyöket biztosít, amelyekre minden vállalat szeretne szert tenni.

A legújabb eljárásokhoz - többek között a zéró folyadékkibocsátáshoz (ZLD) - kapcsolódó tapasztalatainkat is megosztjuk. Az Alfa Laval szervizközpontja is bemutatásra kerül.

Végül, de nem utolsósorban szó lesz a legújabb üzemanyagokról és technológiákról, köztük a zöld hidrogén-értékláncról, a megújuló dízelről, valamint az Alfa Laval legújabb hőcserélőiről, az ACK540 sorozatról, az AC65, a TS45 és a PCHE Hybloc™ berendezésekről.

Mindazok számára, akik részesei szeretnének lenni egy szebb jövő építésének, az Alfa Laval Net-Zero egy kihagyhatatlan esemény.

Az eseményre 2022. február 16-án, közép-európai idő szerint 14.00 órakor kerül sor (angol nyelven).

 

Launch event title image 640x360-V2

7.14 intro image.jpg

A fenntartható megoldások elősegítése

Ügyfeleinkkel és partnereinkkel együttműködve igyekszünk elősegíteni a hatékonyabb és tisztább energiamegoldásokra való átállást és a körkörös gazdaság megvalósítását.
Elmélyült iparági ismereteink lehetővé teszik számunkra, hogy optimalizáljuk ügyfeleink folyamatait, leküzdjük a legnehezebb kihívásokat, és továbbra is nap mint nap jobbá tegyük a világot.

Lépjen a változás útjára itt

Kapcsolódó tartalom: