2023-01-04 Hírek

Az Alfa Laval CM Connect a digitalizációs lehetőségeket kihasználva optimalizálja a higiénikus folyamatokat

Az új Alfa Laval CM Connect egy következő lépés a digitalizáció útján, amely a higiénikus folyamatokkal dolgozó iparágakban támogatja az innovációt és a növekedést.

 

 

A CM Connect egy előfizetéses állapotfigyelő és felhőalapú átjáró. Lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy bárhonnan hozzáférjenek a feldolgozósorokon üzemelő forgó berendezések adataihoz. A valós idejű adatok, a trend elemzés és a következő szerviz időpont számítás segítségével az üzemeltetők számítógépeiken és mobileszközeiken keresztül megalapozott karbantartási döntéseket hozhatnak. Ez védi a folyamat állandóságát, a kritikus eszközöket, javítja a munkahelyi biztonságot, idő- és költségtakarékos, valamint versenyelőnyt biztosít.

 

Maximalizálja az üzem hatékonyságát, minimalizálja a nem tervezett állásidőt

Az Ipar 4.0 fejlődésével a CM Connect egy következő lépés az ügyfelek digitalizációs útján, amely bővíti az Alfa Laval állapotfelügyeleti megoldásainak kínálatát.

A csatlakoztatott eszközök teljeskörű működési állapotáról szóló információk alapján az üzemeltetők felismerhetik a jövőbeli teljesítményt befolyásoló tényezőket, megelőzhetik a nem tervezett leállásokat és javíthatják az eszközgazdálkodást.

A CM Connect Bluetooth-on keresztül akár 10 Alfa Laval CM vezeték nélküli rezgésmonitort kapcsol össze.

Az adatokat 4G mobilhálózaton keresztül továbbítja a felhőbe, ahol egy intuitív műszerfal segítségével valós időben áttekinthetik és elemezhetik azokat.

 

Továbbfejlesztett, valós idejű értesítések

A továbbfejlesztett rezgéselemzés lehetővé teszi a berendezések előre beállított küszöbértékeitől való bármilyen eltérés észlelését. Amennyiben a rendszer eltérést észlel, SMS-ben vagy e-mail-ben értesíti a felhasználókat, akik az adatok elemzése után azonnal lépéseket tehetnek.

Koncentráljon arra, ami fontos. A CM Connect lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy a karbantartást valós idejű adatok alapján tervezzék meg és rangsorolják - mondja John Walker, az Alfa Laval szivattyúkért felelős portfóliómenedzsere. "Ahelyett, hogy a kopó alkatrészeket idő előtt cserélnék ki, az üzemeltetők akkor és arra fordíthatnak időt és pénzt, ahol és amikor a karbantartásra szükség van."

A CM Connect a CM vezeték nélküli rezgésmonitorok összekapcsolása mellett érzékelőként is működhet. Az Alfa Laval LKH, SRU, SX és DuraCirc szivattyúk vagy más forgó berendezések, például keverők rezgését, belső hőmérsékletét és futási idejét mérheti.

 

Az egyre erősödő digitalizáció irányába

Az Alfa Laval az Ipar 4.0 megoldásokkal úttörő szerepet játszik a higiénikus feldolgozóipar digitális átalakulásában, ezzel segítve versenyelőnyhöz jutni ügyfeleit.

 

Bővebb információ a www.alfalaval.com/cmconnect oldalon.

Címkék

Továbbiak
CM Connect  640x360

Kapcsolódó tartalom: