2020-12-14 Hírek

Új Alfa Laval áramlástechnikai alkalmazás és innovációs centrum nyílik Dániában

A hőcserében, centrifugális szeparálásban és áramlástechnikában világvezető Alfa Laval, kiváló alkalmazás és innovációs központot nyit Koldingban, Dániában. A centrum erősíti majd a vállalat technológiai vezető szerepét a higiénikus áramlástechnika területén és még inkább előtérbe helyezi az Alfa Laval ügyfélelkötelezettségét,  termékinnovációit és az ügyfélfolyamatok optimalizálását.

 

Az új, 1600 négyzetméteres Alkalmazás és innovációs centrum beruházása is mutatja az Alfa Laval stratégiai fókuszát a gyors, ügyfélcentrikus termékújítások irányába az élelmiszer- és gyógyszeriparban használatos szivattyúk, szelepek, tartálytisztító és keverő berendezések vonatkozásában.

„Minden arról szól, hogy ügyfeleink termelése a következő szintre lépjen.” - mondja Mikkel Nordkvist, az Alfa Laval higiénikus áramlástechnikai termékekért felelős alelnöke. „Ügyfeleink láthatják - személyesen vagy élő közvetítésen keresztül -, hogy a tényleges működési körülményeik között hogyan teljesít az Alfa Laval berendezés. Az Alfa Laval ipari szakemberekkel lefolytatott vizsgálatai igazolják a nagyobb kitermelést, a jobb higiéniát és a fenntartható költségcsökkenést az energia, a víz és a tisztítószer megtakarításával. Ez egy értékes lehetőség a teljes teljesítmény validálására.”

„A központ egyedi környezetet biztosít a holnap áramlástechnikai technológiái és berendezései kifejlesztésére. A sok tesztelés fejlettebb hardverrel és szoftverrel lehetővé teszi, hogy szigorúan bizonyítékon alapuló kísérletekkel újításokat vezessünk be új berendezéseken az élelmiszer- és gyógyszeripar számára sok munkaponton a ténylegeshez közeli körülmények mellett” - mondja Rikke Kau Breinholt, az Alfa Laval Kutatási és fejlesztési osztályának vezetője. „Továbbá az ügyfelek vizsgálataiba betekintve tovább finomíthatjuk a berendezéseinket, és gyorsabban tudunk új, ügyfélcentrikus termékeket és termékfejlesztéseket bevezetni a piacra. A termékfejlesztés és -újítás felgyorsulása pedig azt jelenti, hogy több értéket tudunk nyújtani az ügyfeleinknek.”

Címkék

Továbbiak
alfa laval innovation centre kolding 640x360

Tudta Ön, hogy...

az Alfa Laval több globális szakértői és tesztcentrummal rendelkezik, melyekből négy Dániában található: Soborgban (dekanterek élelmiszer- és vízipari alkalmazásokhoz), Aalborgban (hajóipari alkalmazások), Nakskovban (membránszűrő alkalmazások) és most Koldingban (áramlástechnika)?

 

Érdeklődés a központ meglátogatása felől

Szeretné meglátogatni az Alfa Laval alkalmazástechnikai és innovációs központját Koldingban? Kérjük, töltse ki az ezen a linken található űrlapot.

Bővebb információ

Kapcsolódó tartalom: