Hidrogén-peroxid gyártás

A hidrogén-peroxid gyártás a nyersanyag és az energia igen hatékony felhasználását igényli. Az Alfa Laval széleskörű szakértelmet és kompakt hőcserélők széles választékát kínálja az ipar igényeinek a kielégítéséhez. A speciálisan kialakított lemezek magas termikus hatásfokot és kellő turbulenciát biztosítanak, amivel túlszárnyalják a csőköteges hőcserélők teljesítményét, miközben kisebb alapterületet igényelnek a telepítéshez. Ezzel csökkennek az üzemeltetési és energia költségek.

hydrogen-peroxide-productio 640x360

 

Hidrogén-peroxid gyártási folyamatok energia hatékonyságának javítása

 

A hidrogén-peroxid gyártóknak megfelelő szakértelemre, berendezésre, és szolgáltatásra van szükségük. Az energia hatékonyság és fenntarthatóság elősegítéséhez a teljes hőigényes folyamatban az Alfa Laval rendelkezésre áll.


Az Alfa Laval tömítésmentes megoldásokat tud kínálni olyan kihívást jelentő feladatokhoz is, mint az oxidálószer adagolás előhűtés, vagy kéménygáz hűtés.   A kifejezetten agresszív folyadékokhoz alkalmas Compabloc, AlfaRex, spirál, és félig hegesztett hőcserélőink kompakt kivitelűek és nagyon hatékonyak. A helytakarékos kivitelű egységek alkalmazása a hidrogén-peroxid gyártásban pénzt és értékes erőforrásokat takarít meg.