Szervetlen vegyi anyagok

A szervetlen vegyi anyagok gyártásakor, kimagasló eredmények eléréséhez számoljon az Alfa Laval megbízható és hatékony megoldásaival - amikor hőcseréről, szeparálásról, kondenzálásról, vagy elpárologtatásról van szó. Ezek a megoldások fellendítik a termelékenységet, miközben költséget csökkentenek, kisebb energia felhasználást, és kevesebb környezetre kifejtett hatást eredményeznek.

inorganic-640x360

Szervetlen vegyi anyagok gyártásának optimalizálása

 

A szervetlen vegyi anyagok - mint például kénsavból, sósavból és hidrogén-peroxidból előállított szóda, nátrium-hidroxid és műtrágyák – létfontosságúak a globális gazdaság számára.

A szervetlen vegyi anyagok gyártási folyamatainak maximalizálásához nyugodtan támaszkodhat az Alfa Laval-ra. Szerteágazó szakértelmével, szolgáltatások és berendezések széles körével az Alfa Laval következetesen megbirkózik a legkeményebb feladatokkal is - mindezt megbízhatóan, energiahatékonyan és költséghatékonyan.

Akár közvetlenül Alfa Laval-al dolgozik együtt, vagy valamelyik meghatalmazott partnerünkkel, biztos lehet benne, hogy innovatív és hatékony szervetlen vegyi anyag gyártó rendszert kap. Globális szerviz hálózatunk és szerviz központjaink garantálják, hogy szervizmérnökeink és hosszú élettartamú alkatrészeink könnyen elérhetők legyenek, bárhol a világon.