Karbamid gyártás

A megbízhatóság, az energia-hatékonyság, az alacsonyabb költségek és a környezettudatosság mind kritikus tényezők a karbamid gyártása szempontjából. Az Alfa Laval kínálatában szerepelnek speciális karbamid feldolgozó berendezések (az összes főbb anyagból), továbbá hőcserélők és magas fordulatú szeparátorok, amelyek megfelelnek a karbamid-feldolgozás követelményeinek.

Urea 640x360

 

Az Alfa Laval hegesztett, kazettás és szerelt lemezes hőcserélőinek széles választéka révén optimalizálható a karbamidot gyártó üzemek teljesítménye a világ minden táján.

Az Alfa Laval OLMI termékcsaládja olyan speciális karbamid-feldolgozó berendezésekből áll, amelyek könnyedén megbirkóznak a kemény körülményekkel, az összetett létesítményekkel és a kritikus alkalmazásokkal. A termékcsalád magában foglalja a karbamid sztrippelőket, a karbamát kondenzátorokat, a karbamid szintézis reaktorait és a gáztisztító berendezéseket. Az Alfa Laval ezeket a berendezéseket gyakorlatilag minden fontosabb anyagból elő tudja állítani, melyeket tartós, megbízható és nagy teljesítményű karbamid-feldolgozó berendezésként alkalmaznak.

Bármely karbamid-feldolgozóüzem másik elengedhetetlen tartozéka lehet a kompakt és kiváló hatékonyságú Alfa Laval Compabloc. Ez a lézerrel hegesztett hőcserélő kiváló termoszifonos hatása miatt lehet az ideális választás kompresszoros köztes hűtőként történő alkalmazásra, ammónia kondenzálásra és visszaforralóként a karbamid sztrippelő esetében.

Az Alfa Laval berendezések széles választékát kínálja az üzem közüzemi részlegeiben történő alkalmazásra is, ideértve a szennyvízkezelő berendezéseket és a kenőolaj tisztítására alkalmazott magas fordulatú szeparátorokat és turbina kondenzátorokat.