Kereskedelmi fagyasztás

Az Alfa Laval hőcserélőinek széles kínálata számos lakossági és ipari klímaberendezésben megtalálható, beleértve a légkondicionálókat (hűtőberendezéseket), csapvíz melegítőket (bojler/szolár), hőszivattyúkat és szállítmányhűtést.

commercial refrigeration 640x360

Egyszerűen friss – ma és holnap

Több, mint 80 éves sikeres tapasztalattal a hőcsere területén a háta mögött, az Alfa Laval tudja, mi kell az energiahatékony hőátviteli megoldásokhoz az Ön alkalmazásában. Az Alfa Laval a teljesítményről és a legjobb berendezés és folyamat biztosításáról szól az Ön munkájában. Magasminőségű, egységes termékpalettánkat cikkszám szerint rendezzük a könnyű kiválasztás és gyors szállítás érdekében. Ez egyetlen, biztos beszállítót jelent.

A ma megoldásai – a holnap igényeire

Energiahatékony hűtési megoldásainkat a mai iparágak igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki, és a hűtőközegekre és kibocsátásokra vonatkozó nemzetközi előírások tekintetében a jövőre is felkészítettük őket. Az Alfa Laval hőcserélők az alábbi előírások és szabványok szerint lettek tanúsítva.

-         Energiahatékonyság – Termékeink energiát, pénzt takarítanak meg a jövőbe tekintve

-         Megbízható hozzáértés – Több, mint 80 éves hőátviteli tapasztalat és több, mint 5000 beépítési hely globálisan garancia a hozzáértésünkre.

Egyszerű, elérhető – teljesen standard, raktárkészletet kínálunk. Termékeink kiválasztása és beépítése egyszerű, országtól függetlenül állunk rendelkezésére.

Alfa Laval Optigo

 

Commercial air coolers for higher and more effective cooling capacity with lower power consumption.

Find out more

Channel partners

Alfa Laval channel partners provide product expertise and excellent service with the goal to help you purchase the right product for your application.

Find out more

Alfa Laval 360° Szerviz portfólió

 

A berendezések kiváló állapotának és teljesítményének megőrzése érdekében az Alfa Laval átfogó szervizszolgáltatásokat kínál.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy együtt találhassunk megoldást a teljesítmény megtartására. 

 

Refrigeration distribution programme