Hidraulika olaj tisztítás

Az Alfa Laval olajtisztító berendezések hatékonyan távolítják el a részecskéket és a vizet. A víz és/vagy szilárd részecskék nagyon sok hibát okozhatnak a kenőolaj-ellátórendszerekben, ezért a hatékony tisztítás létfontosságú ott, ahol az olajszennyeződés költséges gyártásleállást okozhat.

Hydraulic oil cleaning 640x360

Olajfogyasztás csökkentése

Az Alfa Laval olajtisztító rendszerek meghosszabbítják az olaj üzemi élettartamát, így csökken a teljes olajfogyasztás. Sok szűrő hosszabb ideig tartható használatban, így tovább csökkenhetnek az üzemeltetési költségek. 

Hidraulikaolaj

A prések, lyukasztók, gépek, építőipari gépek, szerszámgépek és hengersorok stb. a tökéletesen működő hidraulika rendszertől függenek. Ennek elérése érdekében a hidraulikafolyadéknak tisztának kell lennie.

Nagyobb termelékenység és alacsonyabb üzemeltetési költségek

A víz hajlamos arra, hogy eltömítse a betétes szűrőt és befolyásolja az olajban levő különböző kenő adalékokat is. Ezért alapvetően fontos egy olaj rendszerből a víztartalom és a koptató részecskék eltávolítása.  Az Alfa Laval olyan szeparátor modulokat szállít, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön rendszerébe. Nagyobb hidraulika rendszerekhez egyaránt szállítunk mobil tisztítóberendezéseket és szeparátorokat. Szeparátoraink nagyobb termelékenységet, alacsonyabb üzemeltetési költségeket és a legszigorúbb környezetvédelmi előírások betartását kínálják, mindez időt és pénzt takarít meg Önnek. 

Alfa Laval 360° Szerviz portfólió

 

A berendezések kiváló állapotának és teljesítményének megőrzése érdekében az Alfa Laval átfogó szervizszolgáltatásokat kínál.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy együtt találhassunk megoldást a teljesítmény megtartására.