Távfűtés

Az Alfa Laval lemezes hőcserélői és rendszerei kulcsfontosságú szerepet játszanak a távfűtésben. Ez a megbízható és környezetbarát fűtési mód számos hőforrás hasznosításán keresztül, többek között a megújuló energia és az újrahasznosítás révén nyújt rugalmasságot.

district-heating-banner 640

Gazdaságos, energia-hatékony megoldások

A távfűtés központi fűtőmű segítségével, hőközpontokon keresztül biztosítja az egyes épületek fűtését és melegvíz-ellátását. Az Alfa Laval kompakt lemezes hőcserélői és fűtési rendszerei kulcsfontosságú elemei a távfűtési hálózatnak. A távfűtésben korábban használt köpenyes-csőköteges hőcserélőkhöz képest az Alfa Laval energia-hatékony lemezes hőcserélői segítenek csökkenteni a működési költségeket és a környezeti kihatást. Az Alfa Laval hőcserélőit és rendszereit a világ minden táján alkalmazzák a távfűtési rendszerekben.

Kényelmes és rugalmas felhasználás

A fogyasztók számára a távfűtés az energiához jutás problémamentes módját jelenti. A távfűtési rendszer központi kazánja sokkal kényelmesebb és sokkal hatékonyabb, mint a házak kisebb, egyedi fűtőrendszerei. A megújuló energia, valamint az ipari folyamatokból, illetve a hulladékégetésből újrahasznosított energiák felhasználási lehetőségei teszik a távfűtést rugalmas és energia-hatékony választássá.

Driving the future in HVAC

Alfa Laval 360° Szerviz portfólió

 

A berendezések kiváló állapotának és teljesítményének megőrzése érdekében az Alfa Laval átfogó szervizszolgáltatásokat kínál.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy együtt találhassunk megoldást a teljesítmény megtartására.