Távfűtés

Az Alfa Laval lemezes hőcserélői és rendszerei kulcsfontosságú szerepet játszanak a távfűtésben. Ez a megbízható és környezetbarát fűtési mód számos hőforrás hasznosításán keresztül, többek között a megújuló energia és az újrahasznosítás révén nyújt rugalmasságot.

HVACbanner-640x360

Gazdaságos, energia-hatékony megoldások

A távfűtés központi fűtőmű segítségével, hőközpontokon keresztül biztosítja az egyes épületek fűtését és melegvíz-ellátását. Az Alfa Laval kompakt lemezes hőcserélői és fűtési rendszerei kulcsfontosságú elemei a távfűtési hálózatnak. A távfűtésben korábban használt köpenyes-csőköteges hőcserélőkhöz képest az Alfa Laval energia-hatékony lemezes hőcserélői segítenek csökkenteni a működési költségeket és a környezeti kihatást. Az Alfa Laval hőcserélőit és rendszereit a világ minden táján alkalmazzák a távfűtési rendszerekben.

Kényelmes és rugalmas felhasználás

A fogyasztók számára a távfűtés az energiához jutás problémamentes módját jelenti. A távfűtési rendszer központi kazánja sokkal kényelmesebb és sokkal hatékonyabb, mint a házak kisebb, egyedi fűtőrendszerei. A megújuló energia, valamint az ipari folyamatokból, illetve a hulladékégetésből újrahasznosított energiák felhasználási lehetőségei teszik a távfűtést rugalmas és energia-hatékony választássá.

Driving the future in HVAC

Alfa Laval 360° Service Portfolio

 

To keep your equipment in top working condition, Alfa Laval offers a comprehensive portfolio of services.

Contact us to find out how we can extend the performance of your products. 

 

Nincs kapcsolódó eredmény