Léghűtés és hőszivattyús technológiák HVAC

A bevásárlóközpontokat, középületeket, szállodákat, irodaházakat, sportcsarnokokat, korcsolyapályákat, sőt még a beltéri sípályákat is Alfa Laval berendezések hűtik szerte a világon. Az egyes megoldások különböző típusú hűtőberendezéseket, konfigurációkat és légkondicionáló berendezéseket foglalnak magukba. A környezeti hatás minimálisra csökkentése egyre fontosabb tényező.

Aircon-heat-pumps-hero

Az optimális belső hőmérséklet fenntartása

A különböző rendszergyártók Alfa Laval keményforrasztású lemezes vagy csőköteges hőcserélőket építenek be folyadékpárologtatóként és/vagy kondenzátorként magába a légkondicionáló hűtőbe. A nagyobb épületekbe további Alfa Laval hőcserélőket szerelnek be. A fűtő- vagy hűtőrendszerekben nagyon kis be- és kilépési hőmérsékletkülönbségű, gumitömítéses lemezes hőcserélők látják el a különböző közbenső feladatokat. A többlet hő eltávolításához levegős folyadékhűtőket vagy kondenzátorokat szerelnek a tetőre.

Alfa Laval 360° Szerviz portfólió

 

A berendezések kiváló állapotának és teljesítményének megőrzése érdekében az Alfa Laval átfogó szervizszolgáltatásokat kínál.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy együtt találhassunk megoldást a teljesítmény megtartására.