Nyomásmegszakító

Az Alfa Laval által a magas épületek energiatakarékos hűtésére kínált megoldás részét képezik a gumitömítéses lemezes hőcserélők, amelyek nyomásgyűjtőként védik a berendezéseket, például a hűtőket és a légkondicionálókat a túl nagy nyomástól.

pressure breakers 640x360

Hogyan lehet csökkenteni a nyomást és garantálni a biztonságot a felhőkarcolókban?

Ha a felhőkarcoló különböző szintjein gumitömítéses lemezes hőcserélőket helyeznek el, az korlátozza az épületgépészeti (HVAC) csőrendszerekre és egyéb berendezésekre kifejtett nyomást. Ezzel tartós hűtés biztosítható az épület valamennyi szintjén.

Magas szintű hatékonyság

A lehető legnagyobb energiahatékonyság érdekében a nyomásmegszakítóknak a legkisebb hőveszteség mellett kell működniük. Az Alfa Laval gumitömítéses lemezes hőcserélők kiváló hőhasznosítást és minimális veszteséget biztosítanak a teljes épületben a hűtőközeg továbbítása során, akár rendkívül magas építményekben is. Hőcserélőink pontosan ezt a feladatot látják el a világ 10 legmagasabb épületében.

Alfa Laval 360° Szerviz portfólió

 

A berendezések kiváló állapotának és teljesítményének megőrzése érdekében az Alfa Laval átfogó szervizszolgáltatásokat kínál.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy együtt találhassunk megoldást a teljesítmény megtartására.