Kondenzátor hűtő

A szennyeződés ronthatja a hűtő teljesítményét, mivel a kondenzátor számos gyakori, szennyeződés miatt fellépő problémával szemben sérülékeny. Az Alfa Laval új módszerek segítségével védi a hűtőket, például gazdaságos és környezetbarát, szabad hűtésen alapuló megoldásokba építi be hatékony hőcserélőit.

Chiller-protection 640x360

Szennyeződés rontja le a teljesítményt

A szennyezett üzemi környezet növeli a hűtő kondenzátorteljesítmény romlása miatti leállásának kockázatát. Mivel a kondenzátor rendkívül sérülékeny a maró kloridokkal, a szennyező idegen anyagokkal és a víz biológiai hatásaival szemben, költséghatékony hűtővédelemre van szükség. 

Szabad hűtés szerepe a hűtők védelmében

Az Alfa Laval gumitömítéses hőcserélők gazdaságosan és rendkívül hatékonyan használhatók a hűtők kondenzátorának védelmére. Hűtőtoronnyal vagy a folyókhoz vagy tavakhoz hasonló szabad hűtőforrással együtt alkalmazott lemezes hőcserélőink közvetett hűtővédelmi rendszert alkotnak. A közvetlen rendszerekkel összehasonlítva, amelyekben a hűtőforrás közvetlen kapcsolatban áll a hűtővel, ez a megoldás kiküszöböli a szennyezés okozta problémákat, így javítja a kondenzátor megbízhatóságát, és csökkenti a karbantartási költségeket.

Driving the future in HVAC

Alfa Laval 360° Szerviz portfólió

 

A berendezések kiváló állapotának és teljesítményének megőrzése érdekében az Alfa Laval átfogó szervizszolgáltatásokat kínál.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy együtt találhassunk megoldást a teljesítmény megtartására.