Teremfűtés

A helyiségek fűtése révén kellemes belső környezetet igyekszünk biztosítani – otthon, a munkában, vagy akár a középületekben. Tudjon meg többet megoldásaink átfogó kínálatáról a kiegyensúlyozott, költséghatékony beltéri kényelem megteremtése érdekében.

space heating 640x360

Hőcsere

A beltéri környezet és más tényezők függvényében a hőátadás történhet radiátorok, padlófűtés vagy légfűtés segítségével. Nagyon elterjedt azonban az épületek meleg vízzel, különösen radiátorok segítségével történő felfűtése. A radiátor alternatívájaként említhetjük a padlófűtést, ahol a fűtőköröket a padló alatt helyezik el. A beltérbe meleg levegőt befújó légfűtő használata sokkal megszokottabb a középületekben.

Komplett megoldások helyiségek fűtésére

Az Alfa Laval átfogó megoldásokat kínál többféle kapacitással bármely méretű épület felfűtésére. Például a Micro hőközpont képes gondoskodni a fűtési hálózatra rákapcsolt lakások, vagy kisebb házak komplett központi fűtéséről és melegvíz-ellátásáról. A hőt a kinti hőmérsékletnek megfelelően, automatikusan szabályozza, a beltéri kényelemhez megkívánt hőmérséklet fenntartása érdekében.  

Driving the future in HVAC

Alfa Laval 360° Service Portfolio

 

To keep your equipment in top working condition, Alfa Laval offers a comprehensive portfolio of services.

Contact us to find out how we can extend the performance of your products. 

 

Nincs kapcsolódó eredmény