Használati melegvíz előállítás HVHT

Az Alfa Laval használati melegvíz előállítására szánt megoldásait arra tervezték, hogy gondoskodjanak a megbízható és gazdaságos melegvíz-ellátásról. Rendszereink képesek használati melegvizet biztosítani a lakások és házak részére, továbbá nagy mennyiségű csapvízzel látják el a nagyobb létesítményeket, valamint gondoskodnak a Legionella baktériumtól mentes vízellátásról.

domestic hot water 640x360

A csapvíz melegítése igény szerint

Az Alfa Laval rendszerei képesek a nagy létesítményeket is ellátni átfolyós vagy félig átfolyós rendszerű csapvízzel. Az átfolyós rendszer „végtelen” hozzáférést enged a használati melegvízhez, miközben a félig átfolyós rendszer előnye, hogy a használati melegvíz-ellátás biztosításán kívül tárolni is tudja a melegvizet. Az Alfa Laval használati melegvizes rendszereit világszerte alkalmazzák a háztömbökben, kórházakban, idősek otthonában, hotelekben, iskolákban, irodaépületekben, sportközpontokban és más középületekben.

A Legionella betegség megelőzése

Ha adottak a feltételek hozzá, a Legionella baktérium elszaporodhat a melegvizes rendszerekhez hasonló környezetben. Az emberek a vízpárában található baktérium belégzésével fertőződhetnek meg zuhanyzáskor, vagy mosakodáskor. Az említett fenyegetés leküzdése érdekében az Alfa Laval olyan rendszert kínál, mely megelőzi a Legionella baktérium elszaporodását, mivel hőkezeléssel távolítja el azt a meleg vizes rendszerből. 

Driving the future in HVAC

Alfa Laval 360° Szerviz portfólió

 

A berendezések kiváló állapotának és teljesítményének megőrzése érdekében az Alfa Laval átfogó szervizszolgáltatásokat kínál.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy együtt találhassunk megoldást a teljesítmény megtartására.