Épületgépészeti fűtés

Az Alfa Laval energiatakarékos fűtési megoldásokat kínál a lakások, házak, üzlethelyiségek, ipari létesítmények, illetve a középületek igényeire szabottan. Célunk a feltételek optimalizálása; a kellemesen meleg beltéri környezettől és a kellemes hőmérsékletű uszodavíztől, egészen a csapból folyó használati meleg vízig.

Heating general 640x360

Energiafelhasználás okosan

Megoldásaink az okos energiafelhasználást ösztönzik, legyen szó bármely melegvíz-előállítási módról. A nyári időszakban például, amikor nem használjuk ki az épület fűtési rendszerének teljes kapacitását, a felesleges kapacitást használhatjuk a kültéri úszómedencék felfűtésére. Az épületeknek a gyártási és egyéb folyamatokból visszanyert hővel történő felfűtése egy másik energiatakarékos intézkedés, mely csökkenti a költségeket.

A megújuló forrásokból származó energia hasznosítása

Az Alfa Laval elkötelezett az iránt, hogy lehetőség szerint energiatakarékos fűtési megoldásként hasznosítsa a megújuló energiaforrásokat. Az újrahasznosítás során nyert energia és a megújuló energia, például geotermikus vagy napenergia, gyakran alternatívaként vagy kiegészítő energiaforrásként alkalmazható a fűtési rendszerekben. 

Driving the future in HVAC

Alfa Laval 360° Service Portfolio

 

To keep your equipment in top working condition, Alfa Laval offers a comprehensive portfolio of services.

Contact us to find out how we can extend the performance of your products. 

 

Nincs kapcsolódó eredmény