Energia konverzió

Korszerű hűtést kínálunk alkalmazásához, akár transzformátorokról, akár egyenirányítókról vagy elektromos meghajtásokról van szó. A több évtizedes intenzív termékfejlesztésnek köszönhetően az Alfa Laval nagyteljesítményű, kompakt kialakítású hőcserélőket tud kínálni. Ügyfeleink körébe globális piacvezetők és az energiaátalakítási iparban jól ismert más cégek tartoznak.

Transzformátorhűtés

Az olaj alacsony hőmérsékletének fenntartásával nagyobb elektromos terhelés érhető el a transzformátorokban állandó jelleggel vagy csúcsterhelési időszakokban. Az Alfa Laval kiváló minőségű hűtési megoldások széles körét kínálja a transzformátorolajak esetében korszerű kialakítású levegő hőcserélőivel (OFAF) és kettős falú lemezes hőcserélőivel (OFWF). A termékek maximális teljesítményt nyújtanak a lehető legkisebb helyigény mellett. A hőcserélők mellett rendkívül hatékony és karbantartást nem igénylő transzformátorolaj-szivattyúkat is szállítunk.

Az AlfaBlue transzformátorolaj-hűtők könnyű és kompakt kialakításúak, mégis ellenállóak a durva feltételekkel szemben. Az OFWF alkalmazások esetében az Alfa Laval kettős falú lemezes hőcserélők az Önnek szükséges kettős védelmet biztosítják.

Egyenirányító hűtése

Az Alfa Laval különböző megoldásokat kínál a folyadékhűtésű egyenirányítókhoz: Levegő, lemezes és fúziós kötésű hőcserélők. A 100%-ban rozsdamentes acélból készült fúziós kötésű AlfaNova különösen a rézmentes környezetekben és ott alkalmazható jól, ahol kevés a hely, és kompakt kialakítás kívánatos.

Frekvenciaváltók hűtése (váltóáramú meghajtások)

Az Alfa Laval széles körű tapasztalattal és know-how-val rendelkezik a meghajtások hűtésében is. A korszerű frekvenciaváltók kompakt kialakítása alapvetően fontos. Az integrált Alfa Laval hőcserélőkkel a kompakt kialakítás nagy hűtési hatásfokkal párosítható. 

A 100%-ban rozsdamentes acélból készült kompakt, fúziós kötésű AlfaNova különösen akkor alkalmazható jól tiszta vízhez, ha kevés a hely.

Az Alfa Laval Industry kézikönyvében minden ipari hűtés- és fűtéstechnikai alkalmazáshoz kapcsolódó berendezést megtalál.

Bővebben

Információkérés

Ajánlatkérés a következőre: Energia konverzió

Kapcsolatfelvétel tárgya