Olaj és gáz

Az olaj és a gáziparban csak a jó megoldás a megfelelő. A munka sosem egyszerű, de könnyebbé tehető, ha a megfelelő partner áll az oldalunkon. A kiváló technológia, elmélyült szaktudással és szolgáltatások széles skálájával kiegészülve garantálják a teljesítményt. És itt jön be a képbe az Alfa Laval.

Oil rig in sunset

Teljesítmény. Egyszerűen.

Az Alfa Laval a szárazfölön és a tengeren egyaránt olyan technológiát, szaktudást és szolgáltatásokat kínál, amelyek fokozzák az Ön nyereségességét. Több évtizedes gyakorlati tapasztalatunkra támaszkodva, megbízható megoldásokat kínálunk Önnek, amelywk könnyű integrálhatóságot, problémamentes üzemidőt és hosszú távú hatékonyságot jelentenek az Ön számára. Nemcsak az Ön által elvárt teljesítményt garantáljuk, időt és pénzt is spórolunk a folyamat során.

.

Az első lépésektől a befejezésig

Az Alfa Laval elkötelezettsége túlnyúlik az általunk leszállított berendezéseken. Gyakran már akkor elkezdődik, mielőtt a megoldás a rajztáblára kerül és az üzembe helyezésen is túlnyúlik. Segítünk gyorsan kiválasztani a megfelelő berendezést, mind az új megoldások, mind a felújítások esetében. És miután megtörtént a választás, világszínvonalú szállítókapacitásunk révén és szakértő projektmenedzsereink segítségével kerül a helyére a berendezés. Az idő múlásával pedig optimalizáljuk és szervizeljük berendezését, valamint támogatást nyújtunk vele kapcsolatban – bárhol és bármikor – teljesítményének növelése érdekében.

.

A bizalomra épülő technológia

Berendezések átfogó választékát kínáljuk az olaj és gázipar számára, amelyek nem csak a kritikus folyamatokat, de az üzem energiahatékonyságát és környezeti profilját is támogatják. A könnyű integrálhatóság jelenti a közös nevezőt, melyhez szívós teljesítmény társul, amire az idő múlásával is számíthat.

Az Ön véleményét is meghallgatva és nehézségeit a helyszínen végzett munkán keresztül, első kézből megtapasztalva alakítjuk ki az Alfa Laval technológiáit. Miközben garantáljuk, hogy rábízhatja magát berendezésünkre, gondoskodunk arról is, hogy bátran építhessen folyamataira.

Együttműködés, mely kifizetődik

Az olaj és gáziparban végzett munka hosszú utazás. Az út során bármikor meghallgatjuk, tanácsot adunk és szorosan együttműködünk Önnel, ahogyan világszerte tesszük ugyanezt nagy gyártókkal. Függetlenül eggyüttműködésünk típusától, a célunk ugyanaz. Több évtizedes tapasztalatunk és egyedülálló műszaki rálátásunk segítségével megtaláljuk annak a biztos módját, hogy leküzdjük az Ön útjába gördülő nehézségeket is. Egyszerűen fogalmazva, a velünk folytatott együttműködés kevesebb aggodalommal jár az Ön részéről – mely egyet jelent a jövedelmezőséggel.

.