Üzemanyag tisztítás POWR

A kivételes teljesítmény csupán egyike azon elvárásoknak, amit az Alfa Laval nagysebességű szeparátorok teljesítenek. Rugalmasan szeparátor kínálatunk a standard változatoktól az egyedi modulokig, sőt, szerződésen alapuló megoldásokig terjed. Az Ön specifikációjának megfelelő szeparálást biztosítjuk.

Fuel cleaning 640x360

Rendszerek rugalmas kínálata

AzAlfa Laval S és P Flex szeparáló rendszerek a folyamatos műszaki fejlesztés és innovatív tervezési megoldások eredménye. A szeparáló rendszerek az Alfa Laval öntisztító centrifugális szeparátorok nagy hatékonyságát, alacsony iszapkibocsátását és alacsony üzemi költségeit ötvözik a valóban rugalmas ellátással, így piacvezető megoldást kínál számos előny mellett.

Durva és változó olajokhoz

Az S szeparátorok Alcap technológiát alkalmaznak, ami azt jelenti, hogy különösen alkalmasak a nehéz fűtőolajak és egyéb, nagy és változó sűrűségű maradékolajak tisztítására. A tiszta olajelvezetés víztartalmának mérése alapján automatikusan állítják be az olaj/víz fázishatárt a szeparátor tartályban.

Jól meghatározott olajokhoz

A P szeparátorok azzal a céllal készültek, hogy konzisztens és alacsonyabb sűrűségű egységes olajakat, például tengerészeti dízelolajakat kezeljenek. Mivel olyan tisztító technológiát alkalmaznak, amelyben a szeparálási szint gravitációs tárcsával van beállítva, nem kompenzálják automatikusan a sűrűség-ingadozásokat.