Motor léghűtés

Többféle módon lehet megbízható, gazdaságos hőszabályozást elérni. Az Alfa Laval a léghűtéses hűtők széles körét kínálja az olyan nagyteljesítményű ipari hűtőalkalmazásokhoz, mint amilyeneket a motoriparban használnak - még a legszélsőségesebb feltételek között is.

Engine air cooling 640x360

A legdurvább alkalmazásokhoz

A kimondottan vevő által kért kapacitásra gyártott Alfa Laval FBLG radiátor nehéz alkalmazásokhoz és kültéri használatra készült, és a legzordabb környezetekben is alkalmazható.

Alacsony zajszintű működéshez

A többféle hangszintű alternatívának köszönhetően az Alfa Laval AlfaSolar SR ideális radiátorként telepíthető igényes, zajérzékeny környezetekben. Két ventilátorméret és öt ventilátorsebesség érhető el a komplett ventilátorvezérlő rendszerekkel együtt, amelyek fokozatos vagy fokozatmentes szabályozást tesznek lehetővé.

Konténer telepítéséhez

A DCH konténer radiátor 40' HC konténerbe telepíthető egyedi megoldás.  A különböző felületkezeléssel elérhető radiátorok tágulási tartállyal és szerviz és ellenőrzés céljára használható ajtóval rendelkeznek.  Extra statikus nyomást is biztosít.

Robbanásveszélyes környezetekhez

A kifejezetten robbanásveszélyes környezetekhez tervezett Alfa Laval AlfaSolar SE radiátor olyan alkalmazásokban használható, mint a motorhűtés, turbinahűtés és folyamathűtés.  A teljes berendezés ATEX tanúsítással, villanymotorokkal és Ex-d (T3/T4) osztályba tartozó biztonsági kapcsolókkal rendelkezik. A párásodásgátló fűtők alaptartozékok, ahogyan az antisztatikus ventilátorlapátok is.