Motor hűtés

Az Alfa Laval komoly múlttal rendelkezik a hőátvitel terén, és élen jár a hatékony termikus megoldások fejlesztésében. Kompakt hőcserélőink kiválóan teljesítenek a motorhűtésben. Ráadásul nagyobb megbízhatóságot és elérhetőséget biztosítanak az Ön termelékenységének és nyereségének védelme érdekében.

Heat exchangers

Eltérés mértékei

Az Alfa Laval levegő hőcserélői és lemezes hőcserélői határozzák meg a standardot a motoriparban. A több évtizedes hőátviteli tapasztalatunkra épülő termékek számtalan áramtermelő üzemben megtalálhatók a világ minden részén. Az Alfa Laval volt az a cég, amely napjaink kompakt és energiatakarékos megoldásait vezette be, és továbbra is dolgozik a termikus határértékeken a sokak által már érettnek tekintett technológiában. A hőátvitel optimalizálásával és a szennyezés minimálisra csökkentésével innovációink maximálisra növelték a hűtési kapacitást.

Megbízható teljesítményhez készült

Jelenleg az Alfa Laval hőátviteli megoldásai ideálisan alkalmazhatók a pontosság, megbízhatóság és működési gazdaságosság tekintetében. Lemezes hőcserélőink például olyan lemezeket tartalmaznak, amelyek egyetlen lépésben lettek préselve, így egységes lemezt alkotnak, amely könnyebben tud ellenállni a megerőltető alkalmazások miatti igénybevételnek.

Emellett a levegő hőcserélős megoldásaink magas szintű rugalmasságot kínálnak. Az alapanyagok, elasztomerek, geometriák, burkolatok, ventilátortípusok és szerelési technikák számos változatával egyedi hőátviteli megoldást tudunk létrehozni, ami pontosan az Ön alkalmazási igényeinek felel meg.