Joghurt és egyéb tejkultúrák gyártása

A nagy potenciállal rendelkező joghurt és tejkultúra pontos hőkezelést és kiváló higiéniát igényel. A megfelelő termelékenység, a minőség és a termékbiztonság érdekében magas elvárásokat kell támasztani a feldolgozóberendezésekkel szemben. Az Alfa Laval piacvezető komponenseket kínál szeparálásra, fűtésre, hűtésre és áramlástechnikai feladatokra. Berendezéseink lehetővé teszik a tejüzemek számára, hogy kiváló minőségű, a piaci igényeknek megfelelő tejkultúrát állítsanak elő.

Yoghurt-and-cultured-milk-processing

A tejipari folyamatok optimalizálása

A nyers tejtől a kész tejtermékek gyártásáig az Alfa Laval komponenseit úgy terveztük, hogy minden feldolgozási lépésből a legtöbbet hozzák ki. Segítenek a hozam, az üzemidő és a termékminőség maximalizálásában, miközben minimálisra csökkentik az energia- és vízfogyasztást. Böngésszen kínálatunkban, és találja meg az Ön folyamatára legmegfelelőbb berendezést.

Alfa Laval dairy processing