Sör- és cider gyártás

A sörfőzés a mesterségbeli tudás, a technológia és a művészet komplex keveréke. Miközben erős történelmi és kulturális hagyományokkal rendelkezik, új, innovatív jellegű termékek kifejlesztését igényli, lefektetve a legkorszerűbb folyamattechnológiák alkalmazásának alapjait.

Beer and cider production 640x360

Ezeknek a sörfőzési és fermentációs eljárásoknak a hatékonysága alapvetően fontos a kereskedelmi sikerhez napjaink magas versenyt támasztó és változatos üzleti világában.

Ugyanakkor létfontosságú, hogy a gyártók megfeleljenek az egyre szigorúbb törvényi előírásoknak, és jól kezeljék az egyre emelkedő energiaköltségeket.

Emellett a sörfőzési folyamatoknak kellő mértékben rugalmasnak kell lenniük ahhoz, hogy reagálni tudjanak a változó keresleti mintákra, valamint a vevőknek a népszerű márkákkal és a szezonális termékekkel kapcsolatosan támasztott igényeire.

Az Alfa Laval a világ egyik legnagyobb, speciális technológiai berendezésekre szakosodott gyártója. Gyakorlatilag a sörfőzésben használt valamennyi technológia élvonalában vagyunk. Az általunk kínált megoldások a legkorszerűbb technológiákon és a jelenleg elérhető üzemi gyakorlatokon alapulnak, és a legkiválóbb eredmények elérését biztosítják.

Több létrehozása, kevesebb felhasználása

A sörfőzés egyszerű, természetes összetevőket és erőforrásokat használ figyelemreméltó eredmények eléréséhez. Természetesen a különböző gyártók ezt különböző módon érik el. Emellett a legkülönfélébb berendezéseket használják.

Az Alfa Laval az erőforrásokat hatékonyan használó rendszerek és technológiák széles portfolióját kínálja, amelyek célja az, hogy a sörfőzés tisztább és fenntarthatóbb legyen.

Tudjon meg többet rendszereinkről és technológiáinkról, amelyek lehetővé tehetik a sörfőzdék számára, hogy a finom gyártási egyensúlyukat megtartsák, javítsák a hozamaikat és a termékminőséget, miközben kevesebb vizet, energiát és erőforrást használnak fel.

Iso-Mix rotary jet mixing technology -- Brewmasters experiences (Carlsberg + Royal Unibrew)