Paradicsom feldolgozás

A paradicsom számtalan élelmiszeripari termék összetevőjeként sokféle feldolgozási eljárást igényelhet. Az Alfa Laval olyan feldolgozó berendezéseket értékesít, amelyek rendelkeznek az ehhez szükséges sokoldalúsággal és megfelelnek a vonatkozó, kivételes higiéniai követelményeknek.

Tomato 640x360

Viszkozitás, íz és szín

A Foodec dekanter centrifuga technológia lehetővé teszi, hogy Ön olyan dzsúszt, pürét és gyümölcsízt állítson elő, amelyben a viszkozitással, a penészedéssel és a hőmérsékleti behatásokkal kapcsolatos problémák hatásos kezelése révén megőrizheti termékei természetes ízét és aromáját.

 Az Alfa Laval technológiái - beleértve a a nyers gyümölcs-dzsúsz/-püré/-íz sűrítésére és sterilizálására alkalmas termikus berendezéseket  - a természetes szín megőrzését is elősegítik, amely alapvetően fontos a vásárlói elégedettség - és ezáltal a bevételek - maximális mértékű növeléséhez.

Számít a sokoldalúság

Az Alfa Laval speciális feldolgozó berendezések széles spektrumát kínálja, amely fokozza az Ön paradicsom-feldolgozó rendszerének hatékonyságát és sokoldalúságát, valamint javítja az előállított termékek minőségét és értékesíthetőségét.

Olyan berendezéseket forgalmazunk, amelyek mindenhez ideálisan alkalmazhatók, a kis kapacitású, sokféle gyümölcs feldolgozását végző üzemektől a nagyfokban specializált dzsúsz-, püré- és gyümölcsíz-gyártó létesítményekig.