Paradicsom feldolgozás
A paradicsom számtalan élelmiszeripari termék összetevőjeként sokféle feldolgozási eljárást igényelhet. Az Alfa Laval olyan feldolgozó berendezéseket értékesít, amelyek rendelkeznek az ehhez szükséges sokoldalúsággal és megfelelnek a vonatkozó, kivételes higiéniai követelményeknek.
Viszkozitás, íz és szín
A Foodec dekanter centrifuga technológia lehetővé teszi, hogy Ön olyan dzsúszt, pürét és gyümölcsízt állítson elő, amelyben a viszkozitással, a penészedéssel és a hőmérsékleti behatásokkal kapcsolatos problémák hatásos kezelése révén megőrizheti termékei természetes ízét és aromáját.
Az Alfa Laval technológiái - beleértve a a nyers gyümölcs-dzsúsz/-püré/-íz sűrítésére és sterilizálására alkalmas termikus berendezéseket - a természetes szín megőrzését is elősegítik, amely alapvetően fontos a vásárlói elégedettség - és ezáltal a bevételek - maximális mértékű növeléséhez.
Számít a sokoldalúság
Az Alfa Laval speciális feldolgozó berendezések széles spektrumát kínálja, amely fokozza az Ön paradicsom-feldolgozó rendszerének hatékonyságát és sokoldalúságát, valamint javítja az előállított termékek minőségét és értékesíthetőségét.
Olyan berendezéseket forgalmazunk, amelyek mindenhez ideálisan alkalmazhatók, a kis kapacitású, sokféle gyümölcs feldolgozását végző üzemektől a nagyfokban specializált dzsúsz-, püré- és gyümölcsíz-gyártó létesítményekig.
Letölthető dokumentumok
(angol nyelvű anyag)