Kontinentális gyümölcs felolgozás
Mind a csonthéjas, mind a nem csonthéjas gyümölcsök (szűrt vagy szűretlen) dzsússzá vagy pürévé történő feldolgozása során - legyen az nem koncentrált vagy koncentrált - a legjobb piaci ár eléréséhez olyan termelési paraméterek kellenek, amelyek folyamatosan kiváló minőséget biztosítanak. Szívesen segítünk Önnek ebben, valamint abban is, hogy bármilyen termésből a lehető legjobb dzsúszt állítsa elő. Az Alfa Laval gyümölcsfeldolgozási technológiája biztosítja az Ön befektetésének optimális megtér
Egyedi paraméterek kiforott piacokra
A kontinentális gyümölcsökből történő gyümölcslé/gyümölcsvelő készítése érett iparágnak számít, ahol a terméket - szűrt vagy rostos gyümölcslét - nagy mennyiségben , alacsony haszonkulcs mellett állítják elő világszerte.
Az állandóság számít
Az ilyen piacokon a lehető legjobb árak elérése érdekében és a globális versenyt figyelembe véve a gyümölcsöket tartósan kiváló minőségű késztermékké kell alakítani magas hozamok, a legszigorúbb higiéniai intézkedések és csökkentett feldolgozási költségek mellett.
Az Alfa Laval rendszerek és know-how segítenek Önnek abban, hogy tartósan kiváló minőségű feldolgozási eredményeket érjen el a nyersanyag minőségének természetes ingadozásai ellenére is.
Komplett válaszok
Az Alfa Laval komplett, integrált rendszereket biztosít az alma- és körtelevek készítéséhez. Az Alfa Laval technológiák páratlan kínálatába tartoznak a dekanter centrifugák, a hőcserélők és a membránszűrő berendezések, valamint az extrakcióra, derítésre, pasztőrözésre, stabilizálásra és aroma kivonására alklamas speciális rendszerek és feldolgozó modulok.
Az ultraszűrő membrán rendszerek lehetővé teszik Önnek, hogy a hagyományos sűrítő berendezéseket leváltsa, és jelentősen jobb eredményeket érjen el kevesebb energia felhasználásával.
A tartályfenék tisztítórendszerek lehetővé teszik Önnek, hogy megakadályozza a bakteriális szennyeződés átvitelét és növelje a teljesítményt.
További előnyök
Ezek a rendszerek gazdaságos módszert kínálnak a magasszintű higiénia, a feldolgozás megbízhatósága és a kivételesen alacsony energiafogyasztás eléréséhez. A teljesen zárt Alfa Laval feldolgozási környezet lehetővé teszi az oxidáció megelőzését és a legmagasabb szintű higiénia fenntartását.
Jelentős előnynek számít a nagyobb mennyiségű gyümölcslé visszanyerés és a szárazabb hulladék, amely csökkenti a környezeti hatásokat, valamint lehetőséget teremt a másodosztályú gyümölcsléből származó kiegészítő bevételekre
Letölthető dokumentumok
(angol nyelvű anyag)