Gyümölcs- és zöldség feldolgozás

A dzsúszok, pürék és más, gyümölcs- és zöldség-alapú italok sikeres, nyereséges előállításának alapja, hogy meg kell találni a finom egyensúlyt az eredeti terményhez kapcsolódó minőség, íz és szín megőrzése, valamint a higiéniai szabványok, egészségügyi és biztonsági előírások teljesítése között, a termelési költségek lehető legalacsonyabb szinten tartása mellett. Az Alfa Laval által biztosított berendezések, rendszerek, know-how és szolgáltatások segítenek Önnek abban, hogy elérje és fenntartsa

Fruit and vegetable processing640x360

Egyedülálló képességek

Az Alfa Laval főbb technológiái központi szerepet játszanak a gyümölcsökből és zöldségekből kivont dzsúszok és pürék gyümölcshús- rost-, lé- és víztartalmának szétválasztásában, sűrítésében, melegítésében és hűtésében. Egyedülálló lehetőségeink felhasználásával ezek az eljárások kevesebb hulladék képződésével, kisebb energiafogyasztással és a bevételt generáló melléktermékek hatékonyabb visszanyerésével kivitelezhetők.

Az innovációs előny

Az Alfa Laval büszkén folytatja azt a hagyományt, hogy a gyümölcs- és zöldség-feldolgozási eljárásokhoz fejlett technológiájú megoldásokat kínál. Az Alfa Laval kidolgozta az aszeptikus feldolgozási (UHT) technológiát, és több mint fél évszázada üzemeltetünk egy részleget, melynek feladata kizárólag a gyümölcs-feldolgozásra vonatkozó követelmények kielégítése.

A világ alapanyag-piacaira szánt dzsúszok és pürék nagy mennyiségben történő feldolgozása során az Alfa Laval technológiai innovációja ezért hozzájárul ahhoz, hogy Ön az élre jusson, és ott is maradjon.