Gyümölcs- és zöldség feldolgozás
A dzsúszok, pürék és más, gyümölcs- és zöldség-alapú italok sikeres, nyereséges előállításának alapja, hogy meg kell találni a finom egyensúlyt az eredeti terményhez kapcsolódó minőség, íz és szín megőrzése, valamint a higiéniai szabványok, egészségügyi és biztonsági előírások teljesítése között, a termelési költségek lehető legalacsonyabb szinten tartása mellett. Az Alfa Laval által biztosított berendezések, rendszerek, know-how és szolgáltatások segítenek Önnek abban, hogy elérje és fenntartsa
Egyedülálló képességek
Az Alfa Laval főbb technológiái központi szerepet játszanak a gyümölcsökből és zöldségekből kivont dzsúszok és pürék gyümölcshús- rost-, lé- és víztartalmának szétválasztásában, sűrítésében, melegítésében és hűtésében. Egyedülálló lehetőségeink felhasználásával ezek az eljárások kevesebb hulladék képződésével, kisebb energiafogyasztással és a bevételt generáló melléktermékek hatékonyabb visszanyerésével kivitelezhetők.
Az innovációs előny
Az Alfa Laval büszkén folytatja azt a hagyományt, hogy a gyümölcs- és zöldség-feldolgozási eljárásokhoz fejlett technológiájú megoldásokat kínál. Az Alfa Laval kidolgozta az aszeptikus feldolgozási (UHT) technológiát, és több mint fél évszázada üzemeltetünk egy részleget, melynek feladata kizárólag a gyümölcs-feldolgozásra vonatkozó követelmények kielégítése.
A világ alapanyag-piacaira szánt dzsúszok és pürék nagy mennyiségben történő feldolgozása során az Alfa Laval technológiai innovációja ezért hozzájárul ahhoz, hogy Ön az élre jusson, és ott is maradjon.
Letölthető dokumentumok
(angol nyelvű anyag)