Alfa Laval - Hal protein koncentrátum feldolgozás

Hal protein koncentrátum feldolgozás

A halak és a mészhéjúak (kagylók, rákok) a hidrolizált ízesített fehérjék ideális forrásai. Az ilyen fehérjék iránt egyre növekszik az igény az élelmiszeripari összetevők vonatkozásában, amelyek helyettesíthetik a húst és a vizet, és zsír-megkötő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Fish protein concentrate processing 640x360

Komplett rendszerek

Az ilyen típusú gyártási folyamatban meg kell találni a finom egyensúlyt a betáplálandó nyersanyagok minősége, az enzim-alapú hidrolizáció, és a hatékony derítéshez, szeparációhoz és sűrítéshez szükséges Alfa Laval-berendezések között.

Egyedülállóan jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy ezt megtegyük, kikövezve az utat a halakból kivont értékes fehérjék által kínált új piaci lehetőségek számára.