Félkész étel gyártás
Az élelmiszeripar egyrészről megköveteli a kiváló megjelenés, íz, textúra és követhető minőség közötti kényes egyensúlyt, másrészről pedig az egyenletesen alacsony költségeket. Kiváló technológiai megoldásaink és berendezéseink részt vesznek a termelés szempontjából kritikus folyamatokban, például a keverés, szeparálás, hőkezelés és tisztítás terén. Az Alfa Laval vállalattal kialakított partneri kapcsolat garantálja a lehető legjobb eredményeket a készételek gyártói számára.
Az Alfa Laval technológiáit többnyire az alábbi termékek gyártása során alkalmazzák:
- Péksütemények
- Gabonafélék
- Cukrászsütemények
- Desszertek
- Tojásból készült termékek
- Méz
- Dzsemek és lekvárok
- Állateledel
- Levesek, mártások, fűszerek
- Paradicsomból készült termékek
Az Alfa Laval megoldásai lehetővé teszik az élelmiszeripari gyártók számára, hogy előnyt kovácsoljanak az elérhető legfejlettebb technológiákból. Mindezt az FDA (amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal) szabályozásaival és más különleges higiéniai előírásokkal teljes mértékben összhangban.
Egyedülálló szakértelmünk lényeges különbséget biztosít élelmiszergyártók ezrei számára az egész világon, akik nagyra értékelik a globális technikai erőforrások által biztosított előnyöket, melyet a helyi szakértelemmel és helyszíni támogatással kombinálunk. Bízhat abban, hogy az Alfa Laval a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldást kínálja az Ön egyéni élelmiszer-előállítási igényeire is.