Az élelmiszeripar egyrészről megköveteli a kiváló megjelenés, íz, textúra és követhető minőség közötti kényes egyensúlyt, másrészről pedig az egyenletesen alacsony költségeket. Kiváló technológiai megoldásaink és berendezéseink részt vesznek a termelés szempontjából kritikus folyamatokban, például a keverés, szeparálás, hőkezelés és tisztítás terén. Az Alfa Laval vállalattal kialakított partneri kapcsolat garantálja a lehető legjobb eredményeket a készételek gyártói számára.

Az Alfa Laval technológiáit többnyire az alábbi termékek gyártása során alkalmazzák:

  • Péksütemények
  • Gabonafélék
  • Cukrászsütemények
  • Desszertek
  • Tojásból készült termékek
  • Méz
  • Dzsemek és lekvárok
  • Állateledel
  • Levesek, mártások, fűszerek
  • Paradicsomból készült termékek

Az Alfa Laval megoldásai lehetővé teszik az élelmiszeripari gyártók számára, hogy előnyt kovácsoljanak az elérhető legfejlettebb technológiákból. Mindezt az FDA (amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal) szabályozásaival és más különleges higiéniai előírásokkal teljes mértékben összhangban.

Egyedülálló szakértelmünk lényeges különbséget biztosít élelmiszergyártók ezrei számára az egész világon, akik nagyra értékelik a globális technikai erőforrások által biztosított előnyöket, melyet a helyi szakértelemmel és helyszíni támogatással kombinálunk. Bízhat abban, hogy az Alfa Laval a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldást kínálja az Ön egyéni élelmiszer-előállítási igényeire is.

Információkérés

Ajánlatkérés a következőre: Félkész étel gyártás

Kapcsolatfelvétel tárgya