Végleges készítmény-feldolgozás

A megbízható és állandó minőségű termékek szállításához szükséges gyógyszer-összeállítás döntő fontosságú. Ugyanakkor a technológia hatékonyságának és az előírások betartásának biztosítása alapvetően fontos. Az Alfa Laval alapos ismeretekkel rendelkezik a gyógyszergyártásban, illetve a higiéniai berendezések széles körével, amelyek a végleges összetétel feldolgozására vonatkozó legszigorúbb követelményeknek felelnek meg.

Final formulation 640x360

Végső összetétel feldolgozás

 A gyógyszerek gyártása különösen a végső összetétel feldolgozásában jelent kihívást, a hatékonyabb és gazdaságosabb folyamatok kialakításától a termékstabilitás és -hatásosság megőrzéséig. A robusztus összetételek eléréséhez, akár folyékony összetételekről, szilárd adagolási formákról, akár egyadagos vagy többadagos formákról van szó, olyan folyamatok szükségesek, amelyek támogatják a stabilitást, ugyanakkor megőrzik a gyógyszer biztonságát, azonosságát, erősségét, minőségét és tisztaságát.

A gyógyszeripari gyártók jól tájékozott partnereként az Alfa Laval a higiéniai berendezések széles körével rendelkezik. Az Alfa Laval szinte minden szükséges dologgal rendelkezik a végső összetétel feldolgozáshoz, akár mérésről, szivattyúzásról, elkülönítésről, elvezetésről, fűtésről, hűtésről, keverésről vagy elegyítésről, akár automatizálásról, vezérlésről vagy tisztításról van szó a kritikus folyamatok esetén.  Valamennyi komponenst a helyes dokumentálási gyakorlaton (GDP) alapuló átfogó dokumentációs csomaggal együtt szállítunk.  Alfa Laval UltraPure szivattyúk, szelepek, tartályberendezések és hőcserélők esetében olyan Alfa Laval Q-doc csomagot kínálunk, amely biztosítja a leszállított berendezés folyamattal érintkező valamennyi alkatrészének teljes nyomonkövethetőségét.

Miért válassza az Alfa Lavalt?

  • A hasznos üzemi idő és a gyártási hozamok növelése
  • Az üzembe helyezés, minősítés, tisztítás és szerviz megkönnyítése
  • Valamennyi vonatkozó szabvány és helyes gyártási gyakorlat követése
  • Tételen belüli és tételenkénti konzisztencia biztosítása
  • Védi a termék tulajdonságait és minőségét
  • Védi a késztermék integritását
  • Maximális higiénia párosítása maximális hatékonysággal
  • Csökkenti a villamosenergia- és vízfogyasztást

360° Szerviz portfólióAz Alfa Laval higiénikus berendezéseit is támogatja az Alfa Laval 360° Szerviz portfólió - a legnagyobb hatékonyság eléréséhez. Lépjen kapcsolatba velünk

Brosúra: Gyógyír az üzlet számára

Brosúra: Magasabb elvárások - Alfa Laval Pharma-line és Pharma-X