Ipari fermentációs eljárások

Az életképes sejtanyagok, kémiai vegyületek, enzimek, aminosavak és egyéb biotermékek előállításához alkalmazott új technikák fejlesztése és forgalmazása a törvényi előírásoknak megfelelő, nagy teljesítményű, megbízható és erőforrás-hatékony technológiai berendezéseket kíván. Az ipari fermentáció terén régóta ismert partnerként, az Alfa Laval olyan higiénikus berendezéseket szállít, amelyek hatékony és fenntartható gyártást, valamint a lehető legalacsonyabb életciklusköltségeket eredményeznek.

Industrial Fermentation 640x360

Az ipari fermentáció élvonalában

Egyre növekszik az igény a biotermékek, például bioműanyagok és biológiai alapú vegyi anyagok iránt. A fermentáció-alapú ipar növekedésével megjelentek bizonyos kihívások, például a fenntarthatósági kérdések, környezetvédelmi problémák és gyártási költségkorlátok. 

Az Alfa Laval a higiénikus berendezések és szolgáltatások széles kínálatával segít leküzdeni ezeket a kihívásokat, a laboratóriumi és kísérleti méretű berendezésektől egészen az ipari szintű fermentációig. Az Alfa Laval berendezések használatával folyamatosan vonhatók ki az értékes termékek a fermentációs tápoldatból vagy szilárd szubsztrátum kultúrákból. Segítünk Önnek, hogy gazdaságos és fenntartható módon állíthasson elő életképes sejtanyagokat, kémiai vegyületeket, enzimeket és egyéb fehérjéket, illetve szubsztrátumokat alakíthasson át életképes termékekké. A berendezések optimális kombinálásával az Alfa Laval segíthet Önnek abban, hogy növelje vállalkozásának nyereségességét.

Miért válassza az Alfa Lavalt?

  • Könnyű méretezhetőség a laboratóriumi mérettől az ipari szintű gyártásig
  • A legmagasabb higiéniai színvonal és kiváló minőségű, ismételhető feldolgozás
  • Maximális termékminőség és hozam
  • A fenntartás összköltségének csökkentése
  • A környezeti hatás csökkentése
  • A működési idő növelése

Brochure: Engineering a greener world

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)

Termék animációk

Nézze meg termék animációs oldalunkat és ismerje meg berendezéseink felépítését és működését közelebbről. 

Nézze meg az animációkat (angol nyelvű oldal)