Humán- és állatterápia

A biológiai gyógyászati eszközök sikerében alapvetően fontos a technológiai folyamat integritása a sejtkultúráktól a begyűjtésen át egészen a kész gyógyszerekig vagy vakcinákig. Az Alfa Laval a gyógyszeripari eljárásokban szerzett tapasztalatával, és a kíméletes termékkezelésre, tisztaságra, megbízhatóságra és teljesítményre vonatkozó legmagasabb szabványokat teljesítő higiénikus berendezések átfogó kínálatával győzi le ezt a kihívást.

Human and animal therapeutics production 640x360

Emberi és állati terapeutikumok gyártása

A biológiai terapeutikumok gyártása integritást igényel a kritikus folyamatok közben. Figyelembe kell venni az olyan tényezőket, mint a jogszabályok betartása, a szennyeződések kockázatának minimálisra csökkentése, a kíméletes termékkezelés és a költséghatékony üzemelés.  Az Alfa Laval óriási tapasztalattal és a higiénikus berendezések széles kínálatával rendelkezik, így a legtöbb feldolgozási követelménynek megfelel.  

Legyen szó akár mérésről, szivattyúzásról, szeparálásról, elvezetésről, fűtésről, hűtésről, rázásról vagy keverésről, automatizálásról, vezérlésről és tisztításról a kritikus folyamatokban, az Alfa Laval szinte mindennel rendelkezik az emberi és állati terapeutikumok gyártásához, higiénikus és megbízható berendezéseket kínál a helyes gyógyszergyártási gyakorlatnak megfelelő gyártáshoz, amit a vállalat tervezési tapasztalata, alkalmazási tudása, az egyedi kialakítású berendezések és a hitelesítés teljes támogatása is segít. Valamennyi komponenst a helyes dokumentálási gyakorlaton (GDP) alapuló átfogó dokumentációs csomaggal együtt szállítjuk.  Az Alfa Laval UltraPure szivattyúk, szelepek, tartályberendezések és hőcserélők esetében olyan Alfa Laval Q-doc csomagot kínálunk, amely biztosítja a termékekkel érintkező összes alkatrész teljes nyomon követhetőségét.

Miért válassza az Alfa Lavalt?

  • Megfelel a vonatkozó szabványoknak
  • Tételen belüli és tételenkénti konzisztenciát biztosít
  • Védi a termék tulajdonságait és minőségét
  • Védi a késztermék integritását
  • Növeli a hasznos üzemidőt és a gyártási hatékonyságot
  • A maximális szintű higiéniát maximális hatékonysággal párosítja
  • Csökkenti az áram- és vízfogyasztást
  • Megkönnyíti az üzembe helyezést, minősítést, tisztítást és szervizelést

360° Szerviz portfólióAz Alfa Laval higiénikus berendezéseit is támogatja az Alfa Laval 360° Szerviz portfólió - a legnagyobb hatékonyság eléréséhez. Lépjen kapcsolatba velünk

Brosúra: Gyógyír az üzlet számára

Brosúra: Magasabb elvárások - Alfa Laval Pharma-line és Pharma-X