Search within pages and documents

Kapcsolatfelvétel kérése az Alfa Lavaltól

Válasszon országot.

Lemezes hőcserélő

A teljesítmény optimalizálása érdekében, és azért, hogy a munkafolyamatokra vonatkozó aktuális követelményeknek minimális energiafelhasználás mellett lehessen megfelelni, az Alfa Laval magasan képzett szervízmérnökei közreműködésével a lemezes hőcserélőkre vonatkozó fejlesztési szolgáltatásokat kínál.

Anyagokra vonatkozó fejlesztések

Biztosítják, hogy a lemezek és tömítések anyaga megfeleljen a folyamatok közegére és hőmérsékletére vonatkozó aktuális követelményeknek, meghosszabbítva a lemez- és tömítéscserék közti szervíz-intervallumokat. Ez hozzájárul az állásidő csökkentéséhez, és megnöveli a lemez szervíz-élettartamát.

Alfa Laval plate heat exchangers

Lemezes hőcserélők áttervezése 

Biztosítja, hogy a lemezes hőcserélő konfigurációja megfeleljen az aktuális folyamat-követelményeknek. Magában foglalja az anyagok fejlesztését, a lemezkötegek méretének növelését, és technológiai fejlesztéseket kínál, így Ön kiaknázhatja a legújabb technológiák és fejlesztések nyújtotta lehetőségeket.

Optimalizálás minden életszakaszhoz

Nézze meg, hogyan javíthatja eredményeit azáltal, hogy lemezes hőcserélőit a folyamat változásaihoz igazítja, beleértve: